Загалом площа ресторану «Антрекот» разом із кухнею становить 650 м.кв. та може прийняти 160 відвідувачів. Створювався як заклад, що розмістив у собі два різних проекти. Перший позиціонує себе, як гриль, другий, як лаунж. Цим і пояснюється демократичність у використанні фактурних прийомів у одному, і натяк на пафосність у іншому. У зону гриль за склом частково винесені процеси приготування м’яса.
«Антрекот» – це назва, що говорить сама за себе. Світильники у формі стилізованих биків, виконані із фанери, вазони що імітують роги, м’які меблі із використанням коров’ячої шкіри сприяють зануренню відвідувача у атмосферу, де готують м’ясо.
Лаунж облаштований ді-джей стійкою, яка проглядається із кожного кутка. Бар пропонує широку карту алкогольних напоїв та коктейлів.
Загалом ця зона позиціонує себе як релакс. У літній час планує роботу в тандемі із відкритою терасою. Опорядження підлоги з бетону, ненав’язливе вирішення стелі, де всі мережеві і вентиляційні комунікації залишились відкритими, пофарбування усього фонового оточення у чорний колір це ті рішення, які дали можливість об’єднати стилістично дві принципово різні зони одного ресторану.